Ideo logo

Partners

Ideo werkt samen met een select aantal partners. Deze partners zijn geselecteerd op hun specifieke product, kennis en/of kunde. Zodat wij als onafhankelijk partner de meest geschikte oplossing aan onze klanten kunnen bieden.

SAP

SAP is één van de meest succesvolle wereldwijd opererende software bedrijven. SAP is de belangrijkste partner van Ideo. Ideo is al vele jaren officieel SAP Service en Software Partner en werkt intensief samen met SAP op diverse gebieden. Al sinds 1998 voert Ideo succesvol SAP implementatie- en verbetertrajecten uit op het gebied van SAP service- en onderhoudsprocessen.

ClickSoftware

Ideo is implementatie partner en leverancier van ClickSoftware producten in de Benelux. Ideo adviseert, verkoopt licenties, implementeert en support ClickSoftware producten. ClickSoftware is de leidende leverancier van planningsoplossingen voor buitendienstmedewerkers.

Esri Nederland

Het partnerschap tussen Ideo en Esri Nederland is gericht op de innovatie van de integratie tussen GIS en SAP in het domein van service en asset management. Graag inspireert Ideo organisaties uit diverse branches met een geografische benadering van informatie ondersteund door Esri. Esri vormt een wereldwijd netwerk met ruim 1 miljoen succesvolle gebruikers. Ze bouwt oplossingen op het innovatieve, stabiele en op open standaarden gebaseerde ArcGIS-platform.

PinkRoccade Healthcare

PinkRoccade Healthcare en Ideo hebben een strategische samenwerking afgesloten voor de Nederlandse gezondheidszorg markt. PinkRoccade Healthcare neemt de op SAP gebaseerde oplossingen van Ideo voor Medische Technologie en voor Onroerendgoedbeheer op in haar CareCTRL-productsuite. Hiermee ontstaat een totaaloplossing voor het beheer en de uitvoering van alle bedrijfsvoeringprocessen binnen zorgorganisaties.

Ctac

Ideo en Ctac hebben een exclusief partnership afgesloten om processen rondom vastgoed van woningcorporaties verder te professionaliseren. Deze nieuwe samenwerking is erop gericht om woningcorporaties complete SAP oplossingen te leveren voor mobiele toepassingen, gebaseerd op de Ctac ERP-oplossing CHARE en branche specifieke oplossingen  van Ideo zoals “Mobiele Vakman” en “Mobiele Huurmutatie”.

Ometa

Ometa is een softwarebedrijf gespecialiseerd in data integratie en digitale samenwerking. Via het Ometa framework kan data uit enerzijds bedrijfsapplicaties (o.a. CRM, ERP) en anderzijds document management tools (DMS) met elkaar geïntegreerd worden. Hierdoor wordt informatiebeheer vereenvoudigd en samenwerking geoptimaliseerd. Het framework is in staat om zowel met de laatste nieuwe technologieën alsook met legacy systemen te connecteren. Dankzij het partnership met Ometa kan Ideo haar SAP-expertise uitbreiden met totale integratieoplossingen met portaaltechnologie zoals Microsoft Office 365/SharePoint.

DatAction 

Het gebruik van de juiste hardware is een voorwaarde voor een goede acceptatie door de gebruiker. Daarom heeft Ideo een samenwerking met DatAction. Specialist in het leveren van complete oplossingen op het gebied van mobiele datacollectie, barcode scanning, barcode printing en mobile computing.