Asset 360 Manager

Assets worden steeds complexer en regelgeving wordt steeds scherper. Je moet daarom terug kunnen vallen op een geïntegreerde asset-oplossing, die een compleet overzicht geeft van alle belangrijke gegevens rondom assets.

Voordelen
van deze oplossing

Ondersteunt hele lifecylce

Een asset gaat door verschillende fases. De Asset 360 Manager houdt in elke fase relevante en specifieke informatie bij.

Eén waarheid

De oplossing werkt informatie uit verschillende bronnen automatisch bij. Zo zijn je afdelingen altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Workflow-integratie

Start en monitor workflows. Handig als je collega’s wilt informeren over wijzigingen op de asset of voor het vragen van goedkeuring rondom handelingen.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Onderhoudsmedewerkers

Werkvoorbereiders

Onderhoudsmanagers

Planners

Van design-
tot operate-fase

Onze Asset 360 Manager bundelt automatisch en overzichtelijk alle relevante informatie over een asset. Denk bijvoorbeeld aan een upgrade van een complexe machine. Dit proces wordt vaak aangestuurd door meldingen en orders, terwijl ook verschillende documenten bekeken en bijgewerkt moeten worden.

In de Asset 360 Manager komt alle asset-gerelateerde informatie samen, van design- tot operate-fase. De oplossing integreert informatie uit SAP-processen, maar ook uit externe applicaties. Zo krijg je een volledig en centraal toegankelijk overzicht.

Extra informatie
over Asset 360 Manager

Een holistische kijk op Assets: Asset Life Cycle Dossier

Asset360Manager: Asset Lifecycle Management oplossing

Fiori App voor Asset 360 Manager

Gerelateerde producten

XFT Document Composer

Met de Document Composer van XFT, stel je gemakkelijk een Word-document op met belangrijke data uit SAP. Voeg data samen door één druk op de knop en vul het document eventueel aan met extra gegevens.

SAP Plant Maintenance (SAP PM)

Binnen de lifecycle van een asset is onderhoud een belangrijke fase, die veel tijd in beslag neemt. Beheer deze fase gemakkelijker met SAP Plant Maintenance (PM).

Stel jouw vraag aan onze experts

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.