XFT Document Composer

Met de Document Composer van XFT, stel je gemakkelijk een Word-document op met belangrijke data uit SAP. Voeg data samen door één druk op de knop en vul het document eventueel aan met extra gegevens.

Voordelen
van deze oplossing

Eenvoudig aanpassen

Breng snel wijzigingen aan of voeg bijlages toe. Start ook een workflow waarin een document bewerkt of goedgekeurd kan worden.

Maak zelf templates in Word

Maak en onderhoud templates en koppel informatie uit SAP gemakkelijk. Creëer eventueel gemakkelijk voorzetschermen voor het handmatig aanvullen van gegevens.

Archiveer correspondentie automatisch

Archiveer al je documenten automatisch in een dossier of in de Asset 360 Manager. Je vindt ze makkelijk terug voor het bekijken van relevante informatie.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Werkvoorbereiders

Service Engineers

Contractmanagers

Helpdeskmedewerkers

Best-of-both worlds
MS Word & SAP

Met de oplossing onderhoud en creëer je ook gemakkelijk templates op basis van MS Word of Excel. Deze worden later in het bedrijfsproces automatisch gevuld. Pas eventueel ook je correspondentie aan voor je het document naar je klant mailt.

De documenten kunnen op verschillende manieren worden aangemaakt, bijvoorbeeld vanuit een centrale cockpit of een bedrijfsproces in SAP. Je kunt ook individuele of massabrieven creëren.

Extra informatie over
XFT Document Composer

Eenvoudig documenten genereren in SAP met Microsoft Office integratie: Document Composer

Nog betere procesondersteuning met XFT!

Alles over de XFT Add-On Suite Release 5.00

Gerelateerde producten

Asset 360 Manager

Assets worden steeds complexer en regelgeving wordt steeds scherper. Je moet daarom terug kunnen vallen op een geïntegreerde asset-oplossing, die een compleet overzicht geeft van alle belangrijke gegevens rondom assets.

XFT Invoice Manager

Het verwerken van binnenkomende facturen is een belangrijk proces dat veel tijd kost. De oplossing Invoice Manager van XFT, leest facturen automatisch in. Dit leidt tot meer snelheid en efficiëntie en voorkomt eentonig, saai werk.

SAP Enterprise Asset Management (SAP EAM)

Met SAP Enterprise Asset Management (EAM) beheer en onderhoud je fysieke assets tijdens de hele levenscyclus. Ook ondersteunt het platform je bij planning, installatie en onderhoud van je assets.

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.