XFT Invoice Manager

Het verwerken van binnenkomende facturen is een belangrijk proces dat veel tijd kost. De oplossing Invoice Manager van XFT, leest facturen automatisch in. Dit leidt tot meer snelheid en efficiëntie en voorkomt eentonig, saai werk.

Voordelen
van deze oplossing

Automatisch boeken

De (logistieke) factuur wordt automatisch ingeboekt als de gegevens matchen met de inkooporder en ontvangsten.

Snel goedkeuren via app

Bij afwijkingen start een workflow. Ook gebruikers die niet (vaak) in SAP werken, kunnen facturen snel afhandelen via een app.

Centraal overzicht

Houd overzicht over de status van facturen en workflows. Vind facturen snel terug, verwerk deze, genereer retourbrieven en voeg gegevens toe.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Inkopers

Goedkeurders van facturen

Medewerkers crediteurenadministratie

Snelle factuurverwerking binnen SAP

Als er tijdens het goedkeuringsproces (prijs)afwijkingen geconstateerd worden, start er automatisch een workflow. Ook voor gebruikers die niet (vaak) in SAP werken, is het daardoor makkelijk facturen te corrigeren of goed te keuren, ook via een mobiele app. 

Als een workflow positief afgerond is, wordt de factuur automatisch geboekt. Na archiveren, heb je vervolgens inzicht in een complete log van alle stappen van het verwerkingsproces. Ook zijn er managementrapportages beschikbaar.

Aanvullende informatie
XFT Invoice Manager

Nog betere procesondersteuning met XFT!

Alles over de XFT Add-On Suite Release 5.00

Gerelateerde producten

XFT Document Composer

Met de Document Composer van XFT, stel je gemakkelijk een Word-document op met belangrijke data uit SAP. Voeg data samen door één druk op de knop en vul het document eventueel aan met extra gegevens.

SAP Document Management System (SAP DMS)

Je service- en onderhoudsproces wordt ondersteund door verschillende documenten als tekeningen, vergunningen, instructies of notities. Met het SAP Document Management System (DMS), beheer je je documenten op een gestructureerde manier. Door bijvoorbeeld status- en versiebeheer, ben je in staat snel de juiste documenten aan te passen.

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.