SAP Document Management System (SAP DMS)

Je service- en onderhoudsproces wordt ondersteund door verschillende documenten als tekeningen, vergunningen, instructies of notities. Met het SAP Document Management System (DMS), beheer je je documenten op een gestructureerde manier.

Voordelen
van deze oplossing

Volledige integratie

De oplossing integreert volledig met je service- en onderhoudsprocessen in SAP. Koppel inhoud aan assets en functieplaatsen en raadpleeg vanuit meldingen en orders.

Uitgebreid zoeken

Zoek op teksten, attributen of op een combinatie van beide. Bespaar tijd en bewerk snel het juiste document.

Efficiëntie en kennismanagement

Minimaliseer machinestilstand en opzoektijden voor documenten. Door snelle toegang tot het juiste document, ben je flexibel in de inzet van (externe) arbeidskrachten.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Werkvoorbereiders

Service Engineers

Contractmanagers

Helpdeskmedewerkers

Documenten in
jouw SAP-proces

Door bijvoorbeeld status- en versiebeheer, ben je in staat snel de juiste documenten aan te passen. Omdat je medewerker door de oplossing snel inzicht heeft in de juiste versie van het document, draagt de oplossing bij aan efficiëntie en veiligheid. Ook tijdsbesparing is een belangrijk voordeel. De oplossing is volledig geïntegreerd in de SAP-omgeving. Daardoor neem je documenten zonder problemen op in je processen.

Gerelateerde producten

Asset 360 Manager

Assets worden steeds complexer en regelgeving wordt steeds scherper. Je moet daarom terug kunnen vallen op een geïntegreerde asset-oplossing, die een compleet overzicht geeft van alle belangrijke gegevens rondom assets.

SAP Enterprise Asset Management (SAP EAM)

Met SAP Enterprise Asset Management (EAM) beheer en onderhoud je fysieke assets tijdens de hele levenscyclus. Ook ondersteunt het platform je bij planning, installatie en onderhoud van je assets.

SAP Plant Maintenance (SAP PM)

Binnen de lifecycle van een asset is onderhoud een belangrijke fase, die veel tijd in beslag neemt. Beheer deze fase gemakkelijker met SAP Plant Maintenance (PM).

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is het nieuwste platform van SAP, dat zich bewezen heeft als kickstarter voor innovatie. Als je wilt transformeren naar een intelligent bedrijf dat de concurrentie voorblijft, is migreren naar deze oplossing een belangrijke stap.

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.