SAP Business Network Asset Collaboration (SAP BNAC)

Met de oplossing SAP Business Network Asset Collaboration realiseer je een efficiëntere samenwerking rondom assets. Beheer en deel informatie in nauwe samenwerking met andere teams en realiseer samen betere resultaten.

Voordelen
van deze oplossing

Verhoog je uptime

Neem assets sneller in bedrijf door efficiëntere informatieoverdracht tijdens de commissioning-fase. Verhoog ook de uptime.

Betere dienstverlening

Als OEM of servicebedrijf bedien je klanten tegen lagere kosten. Ook realiseer je nieuwe businessmodellen als equipment as a service (EaaS).

Werk toe naar betere resultaten

Beheer en deel kennis en informatie over assets met andere teams. Werk zo samen toe naar betere resultaten.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Projectmanagers

Asset Owners

Maintenance Engineers

Reliability Engineers

Service Engineers

Efficiënte samenwerking rondom assets

Door efficiënte informatieoverdracht tijdens de commissioning fase, neem je assets sneller in bedrijf en verhoog je je uptime. Naast een hoogwaardige technologie, biedt de oplossing ook een intuïtieve gebruikerservaring.

Ook kunnen Original Equipment Manufacturers (OEM) en servicebedrijven hun klanten beter bedienen tegen lagere kosten. Tot slot biedt de oplossing mogelijkheden voor het inzetten van nieuwe businessmodellen als equipment as a service (EaaS).

De oplossing is onderdeel van SAP Enterprise Asset Management (EAM).

Gerelateerde producten

SAP Asset Performance Management (SAP APM)

Met de oplossing SAP Asset Performance Management, breng je de juiste balans tussen de prestaties, kosten en risico’s van je assets in kaart. Bewaak de gezondheid van je assets door IoT-data en krijg meer voorspellend inzicht door het inzetten van AI-technieken. De oplossing integreert optimaal met je EAM-systeem.

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is het nieuwste platform van SAP, dat zich bewezen heeft als kickstarter voor innovatie. Als je wilt transformeren naar een intelligent bedrijf dat de concurrentie voorblijft, is migreren naar deze oplossing een belangrijke stap.

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.