XFT oplossingen om het beste uit je SAP-processen te halen

Ontdek hoe jouw organisatie kan groeien en innoveren met onze krachtige XFT-oplossingen, die perfect aansluiten op SAP. Onze partner XFT, is een Duitse consultancypartij met een uitgebreid eigen productportfolio dat gebaseerd is op SAP.

 

Voordelen van XFT oplossingen

De nieuwste technologieën

XFT oplossingen maken gebruik van de nieuwste technologieën en worden jaarlijks gecertificeerd door SAP.

Support via SAP-portal

Onze mensen hebben korte lijntjes met XFT en SAP en support loopt via het SAP-supportportal. Daardoor bieden we snelle, professionele ondersteuning.

Partner van XFT

Wij zijn de enige Nederlandse XFT-partner. Als klant profiteer je van onze langdurige samenwerking.

Procesoptimalisatie met onze XFT oplossingen

Door de verschillende oplossingen stroomlijn je workflows, optimaliseer je processen en verhoog je productiviteit. Door het inzetten van deze innovatieve oplossingen realiseer je groei en haal je het beste uit elk proces.

Benieuwd hoe XFT oplossingen jouw organisatie helpen groeien? Neem contact op en ontdek wat onze mensen voor jou kunnen betekenen.

Asset 360 Manager
Optimaal beheer van assets

De Asset 360 Manager biedt een krachtige oplossing voor je asset-beheer. Krijg real-time inzicht in je assets en beheer de levenscyclus gemakkelijk.

  Document Composer
  Gemakkelijk documenten maken en aanpassen

  Met de Document Composer stel je gemakkelijk een Word-document op met belangrijke data uit SAP. Voeg data samen door één druk op de knop en vul het document eventueel aan met extra gegevens.

   Invoice Manager
   Efficiënte en geautomatiseerde factuurverwerking

   Het verwerken van binnenkomende facturen is een belangrijk proces dat voorheen veel tijd kostte. Tegenwoordig kan het veel sneller. De oplossing Invoice Management leest facturen automatisch in. Dit leidt tot meer snelheid en efficiëntie en het voorkomt eentonig, saai werk.