Medior

Filters

IT consultant met bedrijfskennis

8 juli, 2023

Heb jij kennis van bedrijfskundige processen zoals logistiek management, supply chain management, operationeel management, service management of onderhoudsmanagement, en wil je die kennis graag omzetten in waardevolle IT software voor de klant, dan is dit een mooie baan voor jou.

Business Development Manager bij BlueHike

8 juni, 2023

BlueHike is een snelgroeiend bedrijf in de IT-consultancy branche. Om onze groeiambities te realiseren zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Business Development Manager die ons team komt versterken. Wil jij de uitdaging aangaan om als Business Development Manager bij BlueHike onze commerciële doelstellingen te behalen? Join our team!

SAP consultant EAM / PM / CS

2 juni, 2023

Ben jij een medior of senior consultant die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van SAP Service en Asset management? Zeggen de termen ASPM, AIN, IAM, PAI, IoT, AI, FSM, AM, AR/VR, CX etc. je nog niet alles, maar wil je daar jezelf verder op richten? Ben je op zoek naar meer uitdaging en […]

IT Consultant bij BlueHike

8 mei, 2023

Wij helpen bedrijven om te excelleren in klantenservice met vooraanstaande software oplossingen. Wil jij acteren op het snijvlak tussen business en IT, en klanten helpen om het maximale uit hun service processen te halen? Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een consultant die zich wil specialiseren op het gebied van Salesforce en ClickSoftware.