Menu

Nederlandse Gasunie vindt bij Ideo de ideale oplossing om de volgende stap te maken in efficiënte inzetplanning.

Over Nederlandse Gasunie

De Nederlandse Gasunie is gevestigd in Groningen. Zij zijn daar verantwoordelijk voor gastransport- en infrastuctuuractiviteiten.

Gas is een belangrijke energiebron in Noordwest Europa. Om gas veilig en betrouwbaar bij de eindverbruiker te krijgen, beschikken zij over een hoogwaardig gastransportnet. Dit net wordt door hun klanten gebruikt om gas door te laten transporteren richting eindverbruikers. Ook is een aantal klanten op het net aangesloten om zelf gas te verbruiken.

De uitdaging

Het bereiken van de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid. En de optimalisatie, efficiëntie en kostenbesparing bij het inplannen van hun medewerkers.

De hoogste standaarden op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid  bij het inplannen van hun medewerkers.

Gekozen oplossing

De succesvolle koppeling van MRS met eigen buitendienst oplossing. SAP eigen product dat naadloos integreert bij het werkorderproces in SAP ERP en bij onze plannings- en informatiebehoefte

Resultaat/ Voordelen

  • De hoogste standaarden op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid

Facts

Klant: N.V. Nederlandse Gasunie

Gebruikte oplossingen:

  • SAP ERP
  • SAP MRS

 

.

Wilt u ook uw service- en onderhoudsprocessen in SAP verbeteren?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en toegevoegde waarde van onze producten. Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat uw gegevens achter via het formulier en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Of neem direct contact met ons op.