Menu

Jouw ambitie, ons doel

Ideo kent een platte structuur met korte communicatielijnen. We zijn ervan overtuigd dat de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers in hoge mate de kwaliteit van Ideo bepaalt. Ideo biedt dan ook haar medewerkers alle mogelijkheden om dit te verwezenlijken, zoals passende opleidingen en trainingen. Binnen Ideo zijn er uitdagende carrière paden op het gebied van zelfontwikkeling, flexibiliteit en leerzame en uitdagende projecten.

Ontdek Ideo

Ideo-er aan het woord

“Ik geloof echt in talentontwikkeling. We kijken waar medewerkers goed in zijn en waarin ze zich willen ontwikkelen. Daar zijn we continu mee bezig.”

Martin Maurer
CEO en eigenaar Ideo

Veel verschillende rollen

Martin Maurer is oprichter en CEO van Ideo. Al meer dan twintig jaar bouwt hij aan een succesvolle organisatie en stuurt hij talloze projectteams aan. Hij deelt in een interview zijn ervaringen. Daarin staat hij onder andere stil bij de snel veranderende markt en hoe hij voortdurend zoekt naar mensen die zijn organisatie helpen om voorop te blijven lopen. Hij legt uit waarom hij er bewust voor kiest om geen senior consultants te werven bij de concurrentie en hoe hij toch zorgt dat zijn SAP-teams goed in balans zijn.

Lees het volledige interview van Martin
Foto van situatie op kantoor Ideo

Mens en omgeving centraal

Ideo is gevestigd langs de A2 in het volledig gerenoveerd hypermodern EL30 kantoor, ook wel bekend als het voormalige Panasonic gebouw. Naast het leveren van duurzame oplossingen voor onze klanten willen we onze medewerkers ook een inspirerende plek aanbieden. Een plek met aandacht voor de omgeving, omlijst met natuurlijke materialen en waar circulaire economie centraal staat.

Foto van situatie op kantoor Ideo

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Wij ontmoeten je graag om over je carrièremogelijkheden bij Ideo te praten. Wellicht staat er nu geen aansluitende vacature bij, maar alsnog komen we graag met je in contact. We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe toppers.

Laat je gegevens hier achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij ontmoeten je graag!

Bekijk onze vacatures

Business Development Manager bij BlueHike

Lees meer

IT consultant met bedrijfskennis

Lees meer

Consultant Field Service

Lees meer

Senior SAP Full Stack Developer

Lees meer

Medior Mobile Developer

Lees meer

SAP Integration Consultant

Lees meer