SAP Extension Suite (SAP BTP)

De SAP Extension Suite is het middel voor het toepassen van upgrade-proof innovaties voor de toekomst. De oplossing koppelt de uitbreidingen los van de standaard SAP-backend/codestack, waardoor deze het upgradeproces niet beïnvloedt. Zo kun je altijd blijven upgraden naar de nieuwste versie en houd je je core schoon.

Voordelen
van deze oplossing

Snel waarde toevoegen

Door het combineren van low- en no-code tools van SAP met onze eigen implementatieversnellers, voegen onze mensen snel waarde toe.

Agile proces

SAP-applicaties worden door de Extension Suite snel op de juiste manier aangepast. Daardoor speel je snel in op veranderende omstandigheden.

Verbetering van de digitale ervaring

Met In-App en Side-by-Side Extensions verbeteren we de gebruikservaring van de eindgebruiker door beter aan te sluiten op processen.

Extensies op standaard

Naast aanpassingen aan standaard SAP-applicaties, realiseren we met de Extension Suite ook applicaties op maat; ook wel Side-by-Side Extensions. Hierdoor verbetert de gebruikerservaring van medewerkers en profiteer je meteen van een efficiënter proces.

De volgende applicaties zijn te gebruiken in combinatie met de SAP BTP Extension Suite: SAP Field Service Management, SAP Fiori-apps, SAP Intelligent Asset Management, SAP Service and Asset Manager, SAP S/4HANA en Ideo Mobile Forms.

Gerelateerde producten

SAP Business Technology Platform (SAP BTP)

Met het SAP Business Technology platform, verbinden onze mensen al je (SAP-)applicaties binnen je IT-landschap. We optimaliseren en personaliseren je SAP-applicaties door middel van integraties en connecties met andere systemen, uitbreidingen op bestaande functionaliteiten en op maat gemaakte applicaties.

SAP Integration Suite

Met de oplossing SAP BTP Integration Suite integreren we jouw SAP-processen efficiënt met andere SAP-applicaties en externe applicaties. Uitwisseling van informatie is cruciaal binnen het stroomlijnen van processen of oplossen van problemen. De systemen die je wilt integreren kunnen cloud-applicaties zijn, maar ook ‘On Premise’.

SAP Analytics Cloud (SAC)

Bereid je organisatie voor op veranderingen in de toekomst. Stuur en optimaliseer je processen en zet data om in informatie én actie.

SAP Fiori

Het nieuwe jasje van SAP, Fiori, past bij de nieuwste technologieën en verwachtingen van medewerkers en klanten. Door SAP Fiori geven we je processen gebruiksvriendelijker weer in apps, zoals je medewerkers dat vandaag de dag verwachten.

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.