Menu

“Je leert van elkaar door samen te werken.”

Alweer 22 jaar zit ik in het ICT-vak waarvan nu een aantal jaar als Senior SAP consultant bij Ideo. In de wereld van Enterprise Asset Management, heb ik mij gespecialiseerd in service- en onderhoudsprocessen.

Fresh Faces Ron Hovers

Leuke dingen doen en afwisseling in mijn werk, dat vind ik belangrijk. Voor mij betekent dit projectmatig en samen met een team werken aan een uitdaging. Met als doel van toegevoegde waarde zijn voor de opdrachtgever. Ik vind het heerlijk als ik na een aantal maanden tot maximaal 2 jaar weer bij een andere klant aan de slag kan. En die ruimte krijg ik ook. Een andere omgeving zorgt dat je continue scherp blijft. Iedere klant is écht anders en maakt het werk super afwisselend.

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Ideo? De samenwerking. We coachen elkaar, zijn open en helpen waar nodig. Op die manier leer je van elkaar en door de werkgroepjes deel je ook nog eens de kennis van implementaties bij klanten. Je staat dus ook nooit stil. Het is een hecht team wat ook daadwerkelijk iets ‘doet’. Met een hands-on aanpak gaan we er samen voor om het project tot een succes te maken.