Menu
Click Connect

Stedin en Ideo zullen een gezamenlijke presentatie geven op ClickConnect Germany, de jaarlijkse conferentie voor ClickSoftware-gebruikers van het Europese vasteland. Deze conferentie is een fantastische gelegenheid om te netwerken met branchegenoten, te leren van organisaties die starten met gelijksoortige projecten en geïnspireerd te raken door best practices die ook uw organisatie voordeel kunnen bieden.

De presentatie zal gaan over het project voor de uitrol van slimme meters, waarbij voor eind 2020 ca. 2 miljoen huishoudens een slimme meter aangeboden moeten krijgen. De nadruk zal liggen op hoe Stedin en Ideo samen de uitdagingen die dit project met zich meebrengt, zijn aangegaan.

Tijdens de presentatie zal eerst het werkordermanagement proces binnen Stedin worden behandeld. Vervolgens zal verteld worden hoe het gebruik van verschillende ClickSoftware-producten heeft geholpen dit proces verder te optimaliseren. Denk hierbij aan intelligente planoplossingen binnen ClickSchedule, het stroomlijnen van het klantcontact met behulp van de Customer Engagement Module of het verbeteren van de efficiency door inzichten verkregen met de ClickMobile Supervisor App en ClickDashboard. Stedin en Ideo zullen onderdelen van oplossing demonstreren en u meenemen in hun plannen voor de toekomst.

Wilt u meer weten over ClickConnect Germany neem dan gerust contact met ons op!