Menu

Alpe d’Huzes

De Alpe d’HuZes is een sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. 5000 deelnemers zullen deze berg fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer beklimmen op één dag onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De deelnemers werken een jaar lang naar de koersdag toe, die altijd op de eerste donderdag van juni plaatsvindt. Deze koersdag is in 2022 op donderdag 2 juni en de hele koersweek is van zondag 29 mei tot vrijdag 3 juni.

Ideo’s deelname aan het evenement

De Alpe d’HuZes staat dit jaar voor Ideo ook op de planning. Een team van acht sportievelingen waarvan vier bij Ideo werken, met elk hun eigen verhaal over kanker, zullen deelnemen aan de Alpe d’HuZes in 2022. Ze fietsen ter nagedachtenis aan overleden vrienden/familieleden door kanker, of juist omdat vrienden/familieleden kanker hebben overleefd en ze daar eeuwig dankbaar voor zijn. Ze zullen hier fietsend te zien zijn in hun blauwe Ideo fietsoutfit. Ook zij hebben hier al een heel jaar naartoe gewerkt en willen zoveel mogelijk ophalen om samen kanker te kunnen bestrijden.

“Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik oneindig dankbaar ben dat mijn lieve Gisha en mijn lieve moeder deze rotziekte hebben overleefd. Mijn schoonmoeder daarentegen, heeft het helaas niet overleefd en heb ik jammer genoeg daarom te kort mogen leren kennen.”

Christian van Saarloos

Wil je ook de deelnemers vanuit Ideo steunen en samen kanker bestrijden of ben je benieuwd naar hun motivatie? Bekijk de teampagina op de website van Alpe d’HuZes.

Gespot!

Heb je ons team in de Ideo fietskleding gespot? Stuur de foto naar ons door een mail te sturen naar marketing@ideo-nl.com.

Ideo team Alpe d'Huzes