Menu

Afgelopen najaar heeft Ideo’s partner XFT hun jaarlijkse klantendag georganiseerd. Het was wederom een groots opgezet event en uiteraard geheel volgens de richtlijnen dit keer virtueel. Tijdens dit event werden de nieuwste en belangrijkste hoogtepunten van de laatste versie van de XFT add-on gepresenteerd. Deze release 4.90 bevat diverse verbeteringen, uitbreidingen en nieuwe oplossingen. Lees snel verder om te weten welke dit zijn.

XFT klantendag

Afgelopen november was weer de jaarlijkse klantendag van XFT, Ideo’s partner in digitale documenten- en dossieroplossingen. Tijdens dit event werden de nieuwste oplossingen en functionaliteiten van de laatste release (4.90) onder de aandacht gebracht. De belangrijkste hiervan zullen we in dit artikel toelichten.

Digitale Dossiers in Fiori

In de wereld van SAP en S/4HANA wordt het gebruik van Fiori applicaties steeds belangrijker. Het gemak voor de eindgebruiker staat centraal en dat zie je ook terug in de XFT Fiori applicatie voor Digitale Dossiers. Doordat Digitale Dossiers voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden (denk daarbij aan Asset Life Cycle dossier of een Zakenpartner Dossier), is het nodig dat de applicatie eenvoudig en robuust van opzet is.

Deze Fiori applicatie is uitermate geschikt om flexibel ingezet te worden voor eindgebruikers die direct toegang moeten hebben tot de gebundelde informatie in een Digitaal Dossier. Of het nu gebruikershandleidingen zijn of service meldingen, alle informatie is beschikbaar en opvraagbaar.

S/4HANA 2020 Certificering

Zoals u wellicht al weet van onze eerdere nieuwsberichten over de XFT oplossingen die Ideo aanbiedt (bijvoorbeeld het Asset Life Cycle Dossier en de Invoice Manager), voldoet de add-on van XFT aan de laatste SAP eisen. Daarom is de huidige release 4.90 wederom gecertificeerd door SAP en wel voor S/4HANA 2020. Hierdoor wordt gewaarborgd dat de oplossingen die we aanbieden volledig compatible zijn met deze laatste S/4HANA release.

Groen licht voor verandering!

Heeft u problemen met het doorvoeren van wijzigingen in uw assets? Is het onduidelijk waar een wijzigingsaanvraag in het proces is? Zijn uw goedkeuringsprocessen van wijzigingsaanvragen complex? Dan hebben we de ideale oplossing voor u!

Met de Change Management oplossing, kunt u deze processen perfect overzien en controle houden over uw wijzigingen. Door het doorlopen van totaalprocessen ondersteund door Engineering Change Requests (ECR), Engineering Change Orders (ECO) en tenslotte Manufactoring Change Orders (MCO), biedt deze oplossing optimale controle & overzicht over uw changes.

Kortom!

Ook nu weer biedt Ideo u diverse oplossingen aan van onze partner XFT. Uitgebreide oplossingen voor uw assets, gebaseerd op de laatste user interfaces en volledig gecertificeerd voor S/4HANA 2020.

Wilt u meer weten over deze (en andere) oplossingen om uw asset- en onderhoudsprocessen te optimaliseren, neem dan snel contact met ons op. Of neem eens een kijkje op deze pagina met meer informatie over deze oplossingen.

Afsluiting

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen rondom digitale dossiers & documenten, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief en/of volg ons op LinkedIn.