Menu

Ideo is expert op het gebied van document- en dossiermanagement. Dit wordt onderstreept door het grote aantal succesvol uitgevoerde projecten voor het digitaliseren van documenten en dossiers binnen SAP.

De volgende fase in het digitale tijdperk is het creëren van een breder platform waarin interne afdelingen en externe partners nog meer informatie met elkaar kunnen delen:  Een platform waar document- en dossierinformatie gekoppeld is aan bijvoorbeeld asset- en servicemanagement, inkoop en logistiek. Een brede integratie-oplossing voor SAP en Office 365 gebruikers.

Ideo staat bekend als innovatief bedrijf dat met integraties het nut van SAP Service en Onderhoud voor klanten nog verder verhoogt. In OMETA vonden wij een partner met dezelfde passie voor techniek en hetzelfde commitment naar klanten. Naast het feit dat OMETA en Ideo genetisch goed bij elkaar passen, kunnen we door onze samenwerking klanten een naadloze oplossing bieden voor de integratie van Office 365 documenten met SAP. En dat vinden onze klanten, bovenop de integratie van mobility, planning en GIS, heel belangrijk.

Patrick van de Kamp – Adjunct directeur Ideo

Ik geloof erg in de kracht van onze samenwerking. Ideo en Ometa zijn complementair ten opzichte van elkaar op het vlak van technologie en kennis. Zo beschikken wij over uitgebreide kennis van Microsoft en bezit Ideo een hoop expertise over SAP. We zijn ook beiden groeibedrijven en hebben een gelijkaardig DNA. Dat maakt dat we erg ijverig zijn om samen de best mogelijke oplossingen voor de SAP-gebruikers te bedenken en om voortdurend van elkaar bij te leren.

Luc Deleu – Directeur Ometa

Over Ometa

Ometa is een softwarebedrijf met expertise in data integratie en digitale samenwerking. In 2001 werd het bedrijf opgericht met een helder doel: het structureren en efficiënt beheren van informatie om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Om dat te bereiken heeft Ometa een framework ontwikkeld waarmee informatie uit allerhande bedrijfssoftware (ERP, CRM, etc.) in realtime ontsloten kan worden in een SharePoint of Office 365 omgeving.


Van links naar rechts: Erwin Wenke, Ideo – Luc Deleu, Ometa – Martin Maurer, Ideo – Patrick van de Kamp, Ideo – Dietrich de Lannoy, Ometa