Menu

VNSG themaserie Industrie 4.0 – Roadmap naar Intelligent Asset Management

Presentatie: IAM – Het juiste onderhoud op het juiste moment.
Johan Amsing, Project Manager & SAP EAM consultant – Ideo

Omschrijving

Ideo laat u aan de hand van een praktijkcase van Twence zien hoe u de eerste stap kunt maken met Intelligent Asset Management middels de “Ideo ASPM solution package”. Voor een vaste prijs en vaste doorlooptijd wordt ASPM ingericht binnen uw bedrijf op uw assets! Met SAP Intelligent Asset Management kunt u de optimale onderhoudsstrategie bepalen voor uw assets. Twence heeft gekozen voor ASPM om de voorspelbaarheid en beheersbaarheid te vergoten.

Uw assets optimaal benutten door de juiste onderhoudsstrategie te kiezen, rekening houdend met het gewenste risicoprofiel. Aan de hand van een praktijkcase laten we zien hoe u met SAP Asset Strategy and Performance Management in controle bent.

De SAP Intelligent Asset Management oplossing biedt een aantal applicaties zoals
Asset Intelligence Network (AIN), Asset Strategy and Performance Management (ASPM;  voorheen RCMO), Predictive Maintenance and Services (PdMS) en Mobile Asset management.

In deze sessie laat Ideo u aan de hand van een praktijkcase zien hoe u met SAP ASPM  de optimale onderhoudsstrategie bepaald voor uw assets. De basis voor de onderhoudsstrategie wordt echter al gelegd in een vroeg stadium in het ‘Design to Operate’ proces, waar samenwerking tussen fabrikant en eindgebruiker cruciaal is.

Wanneer u ook de eerste stappen wilt zetten in de wereld van Intelligent Asset Management, dan mag u deze sessie absoluut niet missen. Ideo laat u de toevoegde waarde van de geïntegreerde SAP Intelligent Asset Management oplossingen zien en deelt graag de lessons learned aan de hand van onze praktijkervaringen.

Bekijk de recording