Menu

VNSG FocusOnline – 11 november 2021

Tijdens de VNSG FocusOnline (8 t/m 12 november 2021) hebben wij in samenwerking met onze partner AsInt een sessie gegeven over de innovaties op het gebied van Intelligent Asset Management.

Omschrijving recording

We hebben tijdens deze sessie gesproken over SAP Intelligent Asset Management (IAM) en de toevoeging van Risk Based Inspections aan de SAP IAM oplossing. Hieronder vindt u de Key Take Aways en de recording van de sessie.

VNSF FocusOnline Webinar - Innovaties die staan

 

Key Take Aways

De 5 belangrijkste leerpunten uit de sessie:

#1 Samen met onze Partner AsInt lichten we verschillende praktijkcases toe op het vlak van Mobility, Asset Performance Management en Risk Based Inspections (RBI). Verschillende vraagstukken gekoppeld aan de marktontwikkelingen.

#2 Creëer één bron met alle assetsinformatie om strategische en tactische beslissingen
te nemen – Verzamelen van informatie voor de verschillende disciplines (betrouwbaarheid, onderhoud en inspecties) om onderlinge communicatie te optimaliseren en storingen te voorkomen.

#3 Consolidatie van IT-systemen om overhead kosten te verminderen – Verminderen van interfaces, backend servers, applicatie support en user management

#4 Of de operator nu meerdere op risico gebaseerde inspectiemodules wil gebruiken of geleidelijk wil overstappen op één geconsolideerde methodologie, de RBI-oplossing van AsInt geeft je flexibiliteit.

#5 De praktijkcases laten zien hoe je kritieke variabelen en events die plaatsvinden op het asset kunt verbinden.

Bekijk de recording – VNSG FocusOnline

Bekijk onderstaande video en u bent helemaal op de hoogte van de nieuwste innovaties op dit gebied!

Bron recording: VNSG

Presentatie: Intelligent Asset Management – Innovaties die staan!
Johan Amsing, Project Manager & SAP EAM consultant – Ideo B.V.
Rohan Patel, CEO – AsInt Inc.

Ideo’s ASPM Solution Package

Vanaf nu heeft Ideo de ASPM solution package beschikbaar. Een dienst waarbij we ASPM voor een vaste prijs en korte doorlooptijd aanbieden op uw omgeving. Dit is dé mogelijkheid om snel een eerste stap te maken in strategisch onderhoud met SAP! Bent u benieuwd naar meer informatie over deze package? Ontdek de voordelen van Ideo’s ASPM Solution Package. Of neem contact met ons op voor meer informatie via +31 (0)73 730 33 10 of info@ideo-nl.com.