Menu
Logo Ideo

BAM Infra Nederland

15:25-16:05u Parallelle sessie C
Door: Peter de Haan – Business Information Analyst, BAM Infra Nederland

Het asfalteerproces gedigitaliseerd, een krachtig samenspel tussen SAP en Mendix.

Tijdens deze sessie geeft Peter de Haan, Business Information Analyst, aan hoe het complexe asfaltproces volledig gedigitaliseerd is bij BAM Infra Nederland bv. Het asfaltproces is complex, zowel vanwege de veelheid aan informatiestromen en stakeholders als de enorme dynamiek in aanloop naar de dag van uitvoering.

Het eerste deel van de sessie zal de deelnemer meenemen in de wereld van het asfalteren om een idee te krijgen van de dynamiek en complexiteit. Vervolgens zal Peter aangeven hoe en waarom BAM agile Scrum toepast en welke partners betrokken zijn bij de ontwikkelingen. Als laatste neemt hij de deelnemers mee in het krachtige samenspel van SAP CS in combinatie met Fiori, MRS, PS, ETM, MM en Mendix.”

Ideo heeft als implementatiepartner bij BAM Infra Nederland gekozen om SAP CS met Fiori en SAP MRS in te zetten, gekoppeld aan een reeds bestaande Mendix applicatie voor de uitvoering, zodat al deze processen optimaal en gebruiksvriendelijk ondersteund worden. BAM Infra Asfalt heeft nu meer inzicht in haar asfalteringsprojecten, door een uniform werkvoorbereidings- en planningssysteem, met een geïntegreerde oplossing voor bestaande logistieke en financiële processen in SAP S/4HANA. Ideo is marktleider op het gebied van planningsoplossingen.