Asset Management

Filters

SAP S/4HANA

17 juni, 2023

SAP S/4HANA is het nieuwste platform van SAP, dat zich bewezen heeft als kickstarter voor innovatie. Als je wilt transformeren naar een intelligent bedrijf dat de concurrentie voorblijft, is migreren naar deze oplossing een belangrijke stap.

SAP Plant Maintenance (SAP PM)

17 juni, 2023

Binnen de lifecycle van een asset is onderhoud een belangrijke fase, die veel tijd in beslag neemt. Beheer deze fase gemakkelijker met SAP Plant Maintenance (PM).

SAP Field Service Management (SAP FSM)

17 juni, 2023

De oplossing SAP Field Service Management (FSM) richt zich op je hele serviceproces: van klantcontact tot de afhandeling van service- en onderhoudsopdrachten in het veld. Verhoog efficiëntie, ondersteun je monteur maximaal en ga voor optimale klantbeleving.

SAP Service & Asset Manager (SSAM)

17 juni, 2023

Door de app SAP Service & Asset Manager (SSAM), handel je makkelijker service- en onderhoudsopdrachten af. De app, die ook offline werkt, biedt je medewerkers overzichtelijk alle relevante informatie voor uitvoering en terugmelding.

SAP Asset Performance Management (SAP APM)

17 juni, 2023

Met de oplossing SAP Asset Performance Management, breng je de juiste balans tussen de prestaties, kosten en risico’s van je assets in kaart. Bewaak de gezondheid van je assets door IoT-data en krijg meer voorspellend inzicht door het inzetten van AI-technieken. De oplossing integreert optimaal met je EAM-systeem.

SAP Geographical Enablement Framework (SAP GEF)

31 mei, 2023

Met de oplossing SAP Geographical Enablement Framework, voeg je door geometrie een extra dimensie toe aan data. Zo werk je efficiënter en effectiever.

SAP Business Network Asset Collaboration (SAP BNAC)

31 mei, 2023

Met de oplossing SAP Business Network Asset Collaboration realiseer je een efficiëntere samenwerking rondom assets. Beheer en deel informatie in nauwe samenwerking met andere teams en realiseer samen betere resultaten.

SAP Intelligent Asset Management (SAP IAM)

31 mei, 2023

Door de oplossing SAP Intelligent Asset Management (SAP IAM), werk je slimmer en beter aan onderhoud. Volg assets real-time (digital twin) en verbeter je je onderhoudsstrategie doorlopend.

SAP Enterprise Asset Management (SAP EAM)

31 mei, 2023

Met SAP Enterprise Asset Management (EAM) beheer en onderhoud je fysieke assets tijdens de hele levenscyclus. Ook ondersteunt het platform je bij planning, installatie en onderhoud van je assets.

SAP Multi Resource Scheduling (SAP MRS)

31 mei, 2023

Efficiënt plannen is voor onderhoudsbedrijven essentieel. Het draait daarin allemaal om de optimale balans tussen personeelsinzet en het draaien van productie. Een visuele weergave van de workload is onmisbaar.