SAP Integration Suite (SAP BTP)

Met de oplossing SAP Integration Suite integreren we jouw SAP-processen efficiënt met andere SAP-applicaties en externe applicaties. Uitwisseling van informatie is cruciaal binnen het stroomlijnen van processen of oplossen van problemen. De systemen die je wilt integreren kunnen cloud-applicaties zijn, maar ook ‘On Premise’.

Voordelen
van deze oplossing

Volledig geïntegreerd

Integreer al je SAP en externe systemen in je landschap en stroomlijn processen. Ook Gartner waardeert dit organisatiebrede integratieplatform en plaatst het in het ‘Magic Quadrant’.

Standaard integraties

SAP beheert en updatet een catalogus met standaard integraties en ‘Open-Connectors’. Deze zijn na een upgrade snel te integreren en verzekerd van de laatste functionaliteiten.

In control met API-management

Beheer, documenteer, configureer, publiceer en monitor API’s. Blijf in control en schaal publieke en private API's makkelijk op en af.

Integreer makkelijk en snel

Traditionele oplossingen voldoen vaak niet meer omdat het IT-landschap te complex is geworden. Voorkom daarom handmatig werk en ga voor een volledig geïntegreerd proces met optimaal inzicht. Door de grote catalogus met standaard integratiecontent en API’s, integreren we makkelijk en snel met de applicaties die voor jou van belang zijn. 

De volgende applicaties zijn te gebruiken in combinatie met de SAP BTP Integration Suite: SAP S/4HANA, SAP Field Service Management en de Ideo/BlueHike SAP Salesforce Adapter.

Gerelateerde producten

SAP Business Technology Platform (SAP BTP)

Met het SAP Business Technology platform, verbinden onze mensen al je (SAP-)applicaties binnen je IT-landschap. We optimaliseren en personaliseren je SAP-applicaties door middel van integraties en connecties met andere systemen, uitbreidingen op bestaande functionaliteiten en op maat gemaakte applicaties.

SAP Field Service Management (SAP FSM)

De oplossing SAP Field Service Management (FSM) richt zich op je hele serviceproces: van klantcontact tot de afhandeling van service- en onderhoudsopdrachten in het veld. Verhoog efficiëntie, ondersteun je monteur maximaal en ga voor optimale klantbeleving.

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.