Menu

Nu kappen met die shit! Was het maar zo gemakkelijk met COVID. Natuurlijk willen we dat het gedoe ophoudt. Wegstoppen en erover zwijgen is een menselijke reactie. Dat gaat helaas niet. Het ontmoet jou: in het gezin, in de supermarkt, in de zorg en in je werk. En als je het dan toch niet kunt vermijden, dan moet je er maar het beste van maken. 

Dat geldt overigens voor alle tegenspoed die op je afkomt. Eén voordeel van COVID: het is iets dat we allemaal ervaren. Weliswaar iedereen op zijn eigen manier, maar toch samen. Daardoor hebben we beter begrip voor wat we samen doormaken dan bij individuele drama’s. Het is een onzichtbare maar gemeenschappelijke vijand, en dat verbroedert. En met verbroedering komt de overlevingskracht van de mensheid om de hoek kijken: samenwerken.

Gedeelde smart is halve smart. Dit geldt zowel privé als zakelijk. Daarom zijn we dankbaar dat we onderdeel zijn van een partner-ecosysteem. Het is fijn dat er partners zijn in goede tijden en in slechte tijden. Nu opereren wij natuurlijk niet in de branche die het meest geraakt is door COVID. Toch maakt het ‘er-samen-over-hebben’ alles draaglijker. Dus beste partners, dank daarvoor. Laten we ook in 2021 elkaar niet uit het oog verliezen en veelvuldig met elkaar optrekken, want samen kunnen we veel aan!!