Menu

Voor de vervanging van de huidige mobiele fieldservice oplossing van Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) is een Europese aanbesteding gedaan. Om tot een goede keuze te komen van zowel een nieuwe oplossing alsook een ervaren implementatiepartner, heeft WML een gedetailleerde aanbesteding uitgeschreven. Ideo was één van de kandidaten die heeft gereageerd op deze aanbesteding. We zijn erg verheugd dat recentelijk deze aanbesteding aan Ideo is gegund.

WML heeft de afgelopen 8 jaar naar grote tevredenheid met de huidige mobiele oplossingen gewerkt. De huidige oplossingen worden door circa 160 buitendienstmedewerkers gebruikt. Aangezien deze oplossingen end-of-life zijn, was dit voor WML een belangrijk moment om niet alleen de oplossingen te vervangen, maar ook een aantal optimalisaties door te voeren. WML heeft de keuze laten vallen op het product SAM Smart Asset Management.
“Voor WML was het belangrijk dat we een stabiele en robuuste oplossing zouden kiezen, waarmee onze 7 doelgroepen buitendienstmedewerkers altijd en overal kunnen werken. De oplossing moet ook genoeg mogelijkheden bieden om een volgende stap vooruit te maken in het mobiel werken voor deze medewerkers. Met veel zorg hebben we de Europese aanbesteding vormgegeven om tot de juiste keuzes te kunnen komen. Met de oplossing SAM en de implementatiepartner Ideo vertrouwen wij erop dat we de komende jaren wederom een goede mobiele oplossing neerzetten.

Ellen Broekmans – Projectmanager, WML