Service Management

Geen filters actief

Filters

Geen filters actief

SAP S/4HANA

17 juni, 2023

SAP S/4HANA is het nieuwste platform van SAP, dat zich bewezen heeft als kickstarter voor innovatie. Als je wilt transformeren naar een intelligent bedrijf dat de concurrentie voorblijft, is migreren naar deze oplossing een belangrijke stap.

SAP Field Service Management (SAP FSM)

17 juni, 2023

De oplossing SAP Field Service Management (FSM) richt zich op je hele serviceproces: van klantcontact tot de afhandeling van service- en onderhoudsopdrachten in het veld. Verhoog efficiëntie, ondersteun je monteur maximaal en ga voor optimale klantbeleving.

SAP Service & Asset Manager (SSAM)

17 juni, 2023

Door de app SAP Service & Asset Manager (SSAM), handel je makkelijker service- en onderhoudsopdrachten af. De app, die ook offline werkt, biedt je medewerkers overzichtelijk alle relevante informatie voor uitvoering en terugmelding.

SAP Business Network Asset Collaboration (SAP BNAC)

31 mei, 2023

Met de oplossing SAP Business Network Asset Collaboration realiseer je een efficiëntere samenwerking rondom assets. Beheer en deel informatie in nauwe samenwerking met andere teams en realiseer samen betere resultaten.

XFT Document Composer

31 mei, 2023

Met de Document Composer van XFT, stel je gemakkelijk een Word-document op met belangrijke data uit SAP. Voeg data samen door één druk op de knop en vul het document eventueel aan met extra gegevens.

SAP Document Management System (SAP DMS)

31 mei, 2023

Je service- en onderhoudsproces wordt ondersteund door verschillende documenten als tekeningen, vergunningen, instructies of notities. Met het SAP Document Management System (DMS), beheer je je documenten op een gestructureerde manier. Door bijvoorbeeld status- en versiebeheer, ben je in staat snel de juiste documenten aan te passen.

XFT Invoice Manager

31 mei, 2023

Het verwerken van binnenkomende facturen is een belangrijk proces dat veel tijd kost. De oplossing Invoice Manager van XFT, leest facturen automatisch in. Dit leidt tot meer snelheid en efficiëntie en voorkomt eentonig, saai werk.

SAP Extension Suite

31 mei, 2023

De SAP BTP Extension Suite is het middel voor het toepassen van upgrade-proof innovaties voor de toekomst. De oplossing koppelt de uitbreidingen los van de standaard SAP-backend/codestack, waardoor deze het upgradeproces niet beïnvloedt. Zo kun je altijd blijven upgraden naar de nieuwste versie en houd je je core schoon.

SAP Integration Suite

31 mei, 2023

Met de oplossing SAP BTP Integration Suite integreren we jouw SAP-processen efficiënt met andere SAP-applicaties en externe applicaties. Uitwisseling van informatie is cruciaal binnen het stroomlijnen van processen of oplossen van problemen. De systemen die je wilt integreren kunnen cloud-applicaties zijn, maar ook ‘On Premise’.

SAP Fiori

31 mei, 2023

Het nieuwe jasje van SAP, Fiori, past bij de nieuwste technologieën en verwachtingen van medewerkers en klanten. Door SAP Fiori geven we je processen gebruiksvriendelijker weer in apps, zoals je medewerkers dat vandaag de dag verwachten.

Stel jouw vraag aan onze expert

  • Direct advies over jouw uitdaging
  • Onderdeel van award-winning team
  • Team met meer dan 25 jaar ervaring

  • Bel met Erwin
    +31 (0)6 52 75 30 69
    Of vul ons contactformulier in!